Hvordan man vælger en egnet gallakjoler til din egen figur type?

Første ting er at vide, hvilken type figur du har.

Når du finder en kjole, der passer dig, købe en flot par hæle og en smuk bracelet.apartkleider Stå ret op og smile – der er intet, der vil få dig til at se bedre ud end tillid.

Houglass figurformen

Timeglas tal kan virkelig trække off enhver type kjole.lange kjoler
margot kjoler
selskabskjoler

Du kan prøve Sexy V-hals gallakjoler, A-line gallakjoler, korte og mini gallakjoler, lange gallakjoler mv

Men hvis du ønsker at være den mest flatterende, du må hellere vælge en naturlig talje og understreger det på en måde, enten ved at have et bælte eller anden form for udsmykning eller mønster.

Som for farver, jeg tror dybe lilla nuancer ville se good.sexykleider De ser virkelig fin og elegant, og de spiller off af lys hud temmelig godt! Tænk turkis, blomme, fuchsia, smaragd, kobolt, etc.bruidsmode goedkoop Eller du kan vælge den klassiske hvide gallakjoler eller sort gallakjoler. Men plukke hvide gallakjoler omhyggeligt for at undgå at ligne brudekjoler.

Pære kropsform

Ligesom frugt, er en “pære” krop fyldigere på bunden, end det er på top.feestkleding Goedkoop Målinger for hofte område vil være flere inches bredere end taljen og buste.

Hvis din krop kan klassificeres som pære, så forbedre din overkrop ved at bære stropløs kjoler i en A-line gallakjoler. Mørkere farver på bunden vil blive bedre.

Straight kropsform

Et “straight” krop er én, der har meget lidt definition mellem buste, talje og hips.inexpensive brudekjoler Hvis din krop type er lige, din buste, talje og hofte målinger vil være inden for en tomme af hinanden.kjoler online
maxi kjoler
sommerkjoler

Vælge den rigtige silhuet er afgørende, fordi i modsætning til pærer eller timeglas, en lige krop er mindre curvaceous.junior brudepige kjoler Et imperium taljen gallakjoler er bedst. A-line gallakjoler også sikre den samme effekt, især hvis de er samlet i området omkring taljen.

Når du finder en kjole, der passer dig, købe en flot par hæle og en smuk armbånd. Stå ret op og smile – der er intet, der vil få dig til at se bedre ud end tillid.